Vacature Verspaningstechnoloog

Fulltime

Ons bedrijf

Machinefabriek Tuin BV is een middelgroot bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van onderdelen in staal, aluminium, RVS en kunststoffen. Wij zijn een flexibel en innovatief bedrijf dat producten van de hoogste complexiteit naar de vereiste kwaliteit vervaardigt waarbij de klantgerichtheid voorop staat. Machinefabriek Tuin is onderdeel van de Masévon Technology Group.

De functie

Als verspaningstechnoloog bij machinefabriek Tuin ben je verantwoordelijk voor het verspaningsproces. Dit houdt in dat je de freesstrategie bepaalt, het programma schrijft in One CNC en het product vervolgens bewerkt. Daarnaast voer je tussentijds controles uit om de kwaliteit te waarborgen en documenteer je nauwkeuring de gebruikte werkgang. Hierbij houd je rekening met de wens om zoveel mogelijk te standaardiseren met het inzetten van gereedschappen.
De producten worden gemaakt op meerassige bewerkingscentra, waarbij de grens van het maakbare wordt opgezocht. Het doel is om een product te maken, door middel van een stabiel en voorspelbaar proces, wat onbemand kan aflopen.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt passie voor techniek, werkt gestructureerd en kunt goed samenwerken met collega’s. Vanzelfsprekend sta je voor de kwaliteit van je product. Met jouw analytisch en probleemoplossend vermogen ben je in staat om eventuele knelpunten te filteren. Ook heb je oog voor nieuwe technieken om het verspaningsproces te optimaliseren.

Daarnaast beschik je over;
– MBO+ diploma in de in de richting van verspaning of werktuigbouwkunde
– Ruime aantoonbare ervaring als CNC-verspaner in de fijnmechanische industrie
– Het kunnen lezen van technische tekeningen
– Ervaring met CAM-programmeren is een pré
– Je bent een teamplayer

 

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Machinefabriek Tuin heerst een informele en no-nonsense cultuur. We zijn een platte organisatie, waarbij de lijnen kort zijn en open wordt gecommuniceerd. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel?
Dan zien we jouw CV en motivatie met belangstelling tegemoet. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Léon Nijenhuis (lni@tuin.nl)

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.