Vacature CNC-Frezer

Fulltime

Ons bedrijf

Machinefabriek Tuin BV is een middelgroot bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van onderdelen in staal, aluminium, RVS en kunststoffen. Wij zijn een flexibel en innovatief bedrijf dat producten van de hoogste complexiteit naar de vereiste kwaliteit vervaardigt waarbij de klantgerichtheid voorop staat. Machinefabriek Tuin is onderdeel van de Masévon Technology Group.

De functie

Als CNC-Frezer bij Machinefabriek Tuin ben je van begin tot het einde verantwoordelijk voor het maken van een product dat aan alle specificaties voldoet. Je start met het zelfstandig programmeren van het product en vervolgens stel je de machine. Tijdens het bewerken voer je controles uit aan het product door middel van metingen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Het doel is, waar mogelijk, om onze complexe producten zoveel mogelijk onbemand te gaan produceren. Als CNC-Frezer bij Machinefabriek Tuin heb jij daar een leidende rol in om dit te kunnen realiseren.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt passie voor techniek, werkt gestructureerd en kunt goed samenwerken met collega’s. Vanzelfsprekend sta je voor de kwaliteit van je product. Met jouw analytisch en probleemoplossend vermogen ben je in staat om eventuele knelpunten te filteren. Ook heb je oog voor nieuwe technieken om het verspaningsproces te optimaliseren.

Functie-eisen:

  • MBO+ diploma in de richting van verspaning of werktuigbouwkunde
  • Aantoonbare ervaring als CNC-frezer
  • Het kunnen lezen van technische tekeningen
  • Kennis van CAM-programmeren is een pré
  • Je bent een teamplayer

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Machinefabriek Tuin heerst een informele en no-nonsense cultuur. We zijn een platte organisatie, waarbij de lijnen kort zijn en open wordt gecommuniceerd. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan zien we jouw CV en motivatie met belangstelling tegemoet. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Léon Nijenhuis (lni@tuin.nl)

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.