Vacature: MIG/MAG Lasser / Constructiebankwerker

Wil jij je graag blijven ontwikkelen als ervaren Lasser en heb jij een praktische instelling?
Machinefabriek Tuin BV is een middelgroot bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van onderdelen in staal, aluminium, RVS en kunst-stoffen. Wij zijn een flexi-bel en innovatief bedrijf dat producten van de hoogste complexiteit naar de vereiste kwaliteit ver-vaardigt waarbij de klant-gerichtheid voorop staat. Machinefabriek Tuin is onderdeel van de Masévon Technology Group.

Als MIG/MAG Lasser bij Machinefabriek Tuin ben jij verantwoordelijk het samenstellen van diverse constructiedelen. Jij zorgt hierbij dat producten op een efficiënte wijze worden aangemaakt en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Je rapporteert hierbij aan de voorman van de afdeling. Verder ben je in staat om de juiste opstelling en werkingsmethode te bepalen en vast te leggen op basis van de tekeningen, werkdocumenten en instructies van de werkvoorbereiding. Je voert tijdens het bewerkingsproces regelmatig procescontroles uit op maatvoering. Indien er een gevaarlijke situatie ontstaat weet je op tijd in te grijpen door de bewerkingen stil te leggen.

Wij beschikken over een modern machinepark, welke ruim is voorzien van moderne tooling. De activiteiten vinden plaats in een schone, nette en lichte werkomgeving.

Wat vragen wij?
– MBO niveau 3 of 4 richting werktuigbouw/metaal
– Lasdiploma MIG/MAG niveau 2 of 3, TIG is een pré
– Minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring
– Goede materialen kennis
– Bereid om lascursussen te volgen

Wie zoeken wij?
Iemand met een praktische en inventieve instellen die zowel in teamverband als zelfstandig goed kan werken. Je kunt goed constructies samenstellen en aflassen. Je bent resultaatgericht, ambitieus en hebt een flexibele instelling (geen 9 tot 5 mentaliteit). Je bent leergierig en bereid om lascursussen te volgen om je niveau van technische bekwaamheid op peil te houden. Daarnaast ben je continue op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie binnen een groeiende, hightech organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een hecht team met een informele werksfeer. Verder bieden wij een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?
Stuur dan je CV en een korte motivatie aan onze Manager Operations, Hans Blom (hbl@tuin.nl). Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Blom: 0523-615551.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.